A fejétõl bûzlõ demokrácia
2011. 07. 5. kedd. - 17:25 Kitartás.hu

A demokrácia a csõcselék uralma - mondta Platón, és milyen igaza volt. Egy erkölcstelen kisebbség irányította velejéig romlott rendszer, amelyben annak minden döntéshozója ugyanolyan velejéig romlott.

Nincs nap, hogy ne hallanánk egy letartóztatott polgármesterrõl, államtitkárról...stb. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Ugyan politikai okokból le-lebukik egy-egy demokrata tolvaj, de ne legyenek kétségeink: minden demokrata döntéshozó korrupt, politikailag erkölcstelen. Mindegy, hogy "szegfûkatona" vagy "narancskatona" az illetõ. Aktuálisan az lop, aki éppen a húsosfazékhoz fér.

Csak a vak nem látja, hogyan mûködik a demokrácia: méregdrága autópálya-építkezések, súlyos kenõpénzek minden pályázatnál, szétlopott állami/önkormányzati vagyon, privatizációnak nevezett szabadrablás. Amikor már nagyon kilóg a lóláb, átalakulnak vagy új formációkat hoznak létre a "politikai, erkölcsi megtisztulás" jelszava alatt. Milyen példát mutatnak az "egyszerû embernek"? Hazug, korrupt mind, fejétõl bûzlik a hal!

Akkor mi a megoldás? Igen, a hungarizmus. Mit tudok felhozni mellette a fentiek ellenében? Bár állítólag a "nyilasok szétlopták az országot", a valóság teljesen más. Példaként hozom fel a híresen puritán Szálasi Ferencet, akit többször kigúnyoltak kopottas öltözéke miatt, de Õt ez nem érdekelte, az ország boldogulása lebegett szemei elõtt. (Gondoljunk a mai jobboldal százezres öltönyökben virító vezéreire...) De megemlíthetem az emigrált hungarista vezetõket is, akik életük végéig szegénységben éltek, vagy ha sikerült is egzisztenciát teremteniük maguknak, azt tudásuknak, tehetségüknek köszönhették.

Felteszem a kérdést:
Akkor ki lopta/lopja szét az országot?

A liberalizmus alapja a pénz, a maszlag.
A hungarizmusé a népjólét, az erkölcs, az igazság. Csak a hungarizmus eszméje hozhatja el a politikai békét (amelyben nem önzõ magán- és pártérdekek vezetik félre a magyart), amelynek egyetlen politikai vezérgondolata a nemzet boldogulása. A politikusoknak feladat kell, nem hatalom. Mozgalmunk nem ígér és nem ad senkinek zsíros állást, mandátumot, címet, rangot. Lehetõséget ad viszont minden magyarnak, hogy a nemzet felemelkedéséért dolgozhasson.

Mondanivalómat a Nemzetvezetõ soraival zárnám:

"Hiszem, hogy megtörténik a csoda, hogy magyar népünk egyszer másoknak fog hinni, akik érte szenvednek és nem azoknak, akik belõle gazdagszanak."

Ébredj magyar!

Kiss Gyula - Kitartás.hu