Cionistáktól függ a magyar külpolitika 

 

·         Országos hírek

http://jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/gyongyosi_marton.jpgA Jobbik aggodalmát és tiltakozását fejezi ki a Magyar Tudományos Akadémián rendezett múlt hétvégi nemzetközi konferencia miatt, melyen az amerikai alapítású Izraelt Támogató Parlamenti Képviselők Nemzetközi Alapítványának tagjai közös nyilatkozatban erősítették meg Jeruzsálem osztatlanságát és egységét - jelentette ki ma délelőtti sajtótájékoztatóján Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője.

 

A magyar kormány is támogatásáról biztosította a konferenciát, illetve Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a parlamentben fogadta a résztvevőket. Gyöngyösi Márton szerint a kormány ismét tanúbizonyságát tette annak, hogy a cionista képviselőkkel egyetértve, Izrael egysége mellett foglal álláspontot. A képviselő aggályosnak véli, hogy a kormány szembemegy azzal az ENSZ asztalán lévő kezdeményezéssel, amelynek keretén belül a palesztinok szeretnék elismertetni saját államukat és teljes jogú tagjává kívánnak válni a szervezetnek.

 

Szánalmas az a külpolitika – jegyezte meg Gyöngyösi Márton –, amelynek hátterében egy izraeli-cionista érdekektől való függés áll. A jobbikos képviselő utalt rá, hogy az előző Orbán-kormány alatt Pálinkás József miniszterként, illetve jelenleg a Magyar Tudományos Akadémia vezetőjeként is helyt adott már furcsa összejöveteleknek (homofóbia és transzfóbia elleni küzdelem lehetőségéről, a hétköznapi rasszizmus taglalásáról szóló rendezvényeknek, és a kisebbségi elitről való elmélkedés jegyében fogant konferenciának).

 

Gyöngyösi Márton azt is kiemelte, hogy a hétvégén megrendezett konferencián olyan nyugat-európai radikális csoportok képviselői is részt vettek, amelyek igyekeztek a balliberális sajtó legnagyobb örömére elhatárolódni a Jobbiktól. A képviselő azonban megerősítette, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom számára is ez egy örömteli hír, hiszen ezen radikális szervezetek elsősorban Izrael-párti és muszlimellenes szervezetek, melyekkel soha nem állt kapcsolatban a Jobbik, és a jövőben sem kíván.

 

A képviselő, megemlítve a norvég tömeggyilkos Breivik esetét, azt látja bizonyítva, hogy a férfi nyugodtan hátradőlhet börtönében, hiszen eszméi, muszlimellenessége a szélsőséges cionista szervezetekben teljesednek ki. Gyöngyösi Márton kijelentette: a Jobbik ezt mélységesen elítéli és minden eszközzel fel fog lépni ez ellen.

 

barikad.hu - jobbik.hu

Ossza meg ismerõseivel!