GEÖNCZÖL GYULA AZ ALKOTMÁNYRÓL

 

Elküldve: 2010. november 20. 14:45

Tárgy : 2 NAPIG LEHET MÉG JELENTKEZNI

 

Sajnos az USA-ban vagyok, nem johetek el.

Megjegyzem azonban, hogy a Szent Korona Alkotmany elnevezes hasznalata felrevezeto, mert sokaknak a Romai Egyetemes Egyhazat juttatja eszebe, tehat I. Kosntantin 313-es milanoi ediktuma szerinti, szinkretikus egyhazalapitasat idezi fel az elnevezes, es ami bizony el- riaszto. Hiszen a hun-szkita-pannon osnep sosem volt a Romai Birodalom alattvaloja es legszebb velemenyunk errol a rabszolgatarto rendszerrol az volt, amikor az egyik pannon four Sirmiumban egy tanacskozason hozzavagta a csizmajat Marcus Aurelius csaszarhoz es azt kiabalta, hogy "marha". Amit a korabeli latin szovegek igy, eredetiben ideznek, nem ertve, mit jelent. Ezzel az a pannoniai four ki is mondta a legfontosabbat, amit a nyugatrol es annak kulturajarol egy tisztessegesen gondolkozo pannon-sumer- etruszk- osszkita hun-magyar szarmazeknak tudnia illik.

A mi kozjogunk es alkotmany jellegu jogalkotasunk a regi szkita, sumer, pannoniai sokezer eves hagyomanybol ered. Maga a Szent Korona pedig legfeljebb az elso szazad kozepetol letezhet, maga a Szent Korona mitosza sokkal regebbi idokbe nyulik vissza, mivel az a nemzet keletkezesenek eredeti gondolatat hordozza, amit aztan a Szent Korona vesz fel magaba.

A romai egyhaz beleult a Szent Koronaba es annak mitoszaba, ami megengedhetetlen, mert pl. a Tarih-i Ungurusz, tehat az oskronika elmondja, hogy az orszagalapitast a vezerek vegeztek el, hogy ez az alkotas, Ungurusz Orszag Orokke fenalljon.

Es ezert Ungurusz orszagot Kiralysagga szerveztek. Nem kereszteny kiralysagga, hanem kiralysagga. Miert?

Mert Ime itt van ez a korona es ezert koronazzuk meg vele Istefanust, mert o a legmeltobb erre.

Tehat ITT VAN ez a korona. A MIENK volt eredetileg is es sohasem Romae. Nekik legfeljebb mezitlabas papai voltak kulonosen abban az idoben, akiknek papucsra sem nagyon tellett, nemhogy arany koronakra.

Tehat nem Roma kuldte nekunk a Szent Koronat es vele a hitet sem.

A Koronan egyenloen jelen vannak a bizanci es a nyugati szentek, de ott van az IKER, vagyis Tamas, aki a keleti felfogas szerint maga Jezus. Csakhat Jezus a Kaukazusban egyaltalan nem a korrupt nyugati, vagy a belsoleg deformalodott bizanci keresztenyseget kepviselte, hanem az eredetit.

Mivel pedig Jezus anyanyelve arami volt, ez tovabbi hab a tortan, mert az arami a klasszikus kelet sumerbol szarmazott birodalmainak nyelve volt, maguk az aramiak pedig Belso Azsiabol szarmaztak, tehat Chorezmiabol, ahonnan India szent nyelve a szanszkrit is szarmazott.

Ezert okosan kell banni ezzel es az ALKOTAST, tehat az osi jogszokasoknak megfeleloen letrehozott jogi szerkezetet a Szent Koronat, annak mitoszat az osi jogot nagyon alaposan es kulonos gonddal kell kezelni.

Geonczeol Gyula

Cleveland, OHIO

  

-- Eredeti üzenet --

Feladó: NEMZETEGYESÍTÉS Szentkorona Alkotmány <ervenybehelyezem@gmail.com>

Címzett:

Elküldve: 2010. november 20. 13:6

Tárgy : 2 NAPIG LEHET MÉG JELENTKEZNI

 

Amennyiben már visszajeleztél, elnézésed kérem.

Egy kis kiegészítés:

 

Ezúton szeretném felhívni figyelmed egy a közeljövőben (nov. 27-28) megtartandó képzésre, mely a további együttmunkálkodásunkat segíti elő.

Ezt a képzést a továbbiakban – már a te aktivitásodat /szellemi, fizikai/ is hozzátéve – a gyakorlati teendők közös meghatározása és kivitelezése követi.

Amennyiben szeretnél velünk is dolgozni, kérlek, jelezzed és amennyiben módodban áll erre az első képzésre is eljönni akkor a mellékletben leírtak szerint jelentkezzél felém.

A jelen állás szerint nov. 27-én Dr. Morvai Krisztina is részt vesz a képzésen. Figyelmedbe ajánlom Morvai Krisztina nov. 15-én készült brüsszeli beszélgetését Halász Józseffel a Szent Korona-központú gondolkodás szükségességéről videó megnézését: Link: http://www.youtube.com/watch?v=-bxIIFeAPI0

Várom válaszod.

Barátsággal: Fetzer János