cid:image001.jpg@01CBE73E.B10710D0

 

ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

  

Tárgy : már 1982-ben is

 

Haza és nemzetárulás!Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet

Akik ilyen szerződést kötöttek, bitófára velük! 

 

Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet /Tvr./ 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).


A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban

mindenféle bírói és hatósági eljárás alóMagyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébenem avatkozhat bele. Sőt még az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárástMagyarországon
/„DEMOKRÁCIA”/.


A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek és az IMFsemmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.


A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily neműkorlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alólhazánkban. A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon kivéve, ha arról az IMF önként lenem mond.


A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon.
http://www.scribd.com/doc/71270771/Az-1982-

 

Megdöbbentő vélemény a magyar alaptörvényről

KNL 2012. január 15., 16:33