Kommunistákat mentenek a fideszesek.

 

http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/kepek/kommunista_plakat_0_0_0.jpgA T. Ház a Jobbiknak az egykori kommunista vezetőket a politikai életből kizáró lusztrációs törvényének tárgysorozatba vételéről dönt.

Az egyik előterjesztő Szilágyi György szerint huszonegy éves adósságot kell rendeznünk, mert „az úgynevezett rendszerváltás idején sok minden történt, csak rendszerváltás nem”, így az egykori pártállami elit beépülve az összes rendszerváltó pártba, továbbra is megőrizhette a közélet tematizálását és irányítását, az MSZP pedig a vagyont is átmenthette. A gazdasági élet vezetését is maguknak tartották meg, s ennek köszönhető az Apró-klán „hihetetlen befolyása”, ennek köszönhető Gyurcsány Ferenc, és az is, hogy „egykori pártszolgálatosok oktathatnak ki minket demokráciából”.

Mi a kommunisták és az MSZP ellen szavazunk – és önök? - intézte szavait a kormánypárti képviselőkhöz Szilágyi György.

A Jobbik frakciója nevében Staudt Gábor támogatásáról biztosítja a lusztrációs törvény tárgysorozatba vételét. A képviselő szerint nem szabad „eljárásjogi” álérvek mögé bújva továbbra is megtűrni a volt kommunista vezetőket a közéletben. Eddig már számos más posztkommunista országban meg tudták ezt oldani, a magyar emberek – köztük az önök szavazói is – azonban több, mint húsz éve várnak erre – fordult a fideszes honatyákhoz Staudt.

Novák Előd jellemzőnek nevezi, hogy a kormánypártok képviselői közül senki sem óhajt hozzászólni a javaslathoz. A jobbikos honatya szerint a Fidesz csak szavakban antikommunista, valójában az a helyzet, hogy az egykori cenzor, Lendvai Ildikó, az MSZMP Központi Bizottságának tagja, Kovács László, a volt KISZ-vezető, Gyurcsány Ferenc börtön helyett az Országgyűlsében ülhetnek.

A jobbikos érvek lepattantak a betonvastagságú fideszes arcokról, s a kormánypárti képviselők rezzenéstelen arccal szavazták le a javaslatot. Gyönyörködjön Ön is polgári és kereszténydemokrata honatyákban, ahogy éppen kommunistákat mentenek!

 

ÚJABB BIZONYITÉK A RÓZSADOMBI PAKTUM  A SZENTÍRÁS

    BOLSEVISTÁK URALKODNAK A PARLAMENTBEN.