Létrehozás ideje: 2010-12-21 Szerző: MHO/Orientpress

FELFÜGGESZTETTÉK NOVÁK MENTELMI JOGÁT

Felfüggesztette a parlament kedd éjszaka Novák Előd jobbikos képviselő mentelmi jogát; a politikust egy rendőrtiszt jelentette fel becsületsértésért, mivel Novák ávósnak nevezte a férfit. A politikus támogatja a döntést, a Jobbik ugyanis eltörölné ezt a jogi lehetőséget.

285 igen, 5 nem szavazat és 3 tartózkodás mellett az Országgyűlés felfüggesztette Novák Előd mentelmi jogát, s a döntést a Jobbik tagjai is támogatták. A státusz időleges visszavonására az Országgyűlés mentelmi bizottsága is javaslatot tett – Novák esetében ugyanis közvádas ügyben folyik büntetőeljárás. A jobbikos képviselő maga számolt be az eset hátteréről: elmondása szerint ávósnak nevezett egy rendőrtisztet a 2006-os rendőri fellépések miatt – az pedig becsületsértésért feljelentette a politikust. Novák Előd egyébként támogatja mentelmi jogának felfüggesztését, mivel pártja alapvetően eltörölné ezt a lehetőséget.

 

 

Novak Elod mentelmi joganak felfuggeszteset sulyos hibanak tartom.
A jelenlegi nagyar allam ugyanis sohasem hozta nyilvanossagra a szovjet katonai elharitas magyarorszagi szervezetenek tagjai listajat.
Ezeket Harangozo Szilveszter iranyitotta, mint belugyminiszterhelyettes es rendoraltabornagy.
Rolam meg a nyolcvanas evek folyaman is jelentettek Haramgozo elvtarsnak az USA-bol, a Cleveland OHIO-ban levo ugynokei.
Jellenzo, hogy ettol a hazai Nagy piszkos democsokraciatol MAIG sem lehet elvarni, hogy megismerhessem a Cleveland Ohioban ma is mukodo AVH-s ugynokok neveit. Akik akkor is es ma is ezek szerin kozonseges kemek.
Harangozo elvtars Kozvetlenul Aczel Gyorgyhoz tartozott es Moszkva KGB-s, Dzerzsinsky kozpontjanak szolgalataban allt.
A Magyar Orszaggyulesnek addig nem lehet becsulete, amig ezt nem rendezi le.
Kezdjuk azzal, hogy amikor a jelenlegi orszaggyules bizottsaga megkezdte a 2006-os rendori fellepesek kivizsgalasat, akkor elhangzott, hogy a 2006-os belugy mintegy 15 ezer alvo ugynokot mozgositott.
Alvo III-as ugyosztalyi ugynokot.
Ebbol az kovetkezik, hogy az AVH 15 ezer ugynoket mozgositott 2006-ban. Nem egyet.
Vagyis aki mozgositotta ezkt az a Nem alvo belugy volt, tehat az is AVH-s belugy volt 2006-ban.
Vagyis ma 2010-ben a kommunista AVH szervezete belugyet jatszik Magyarorszagon.
Kikre kemkednek, kikre lovoldoznek, kit ragalmaznak? Hiszen errol szolt a tevekenyseguk. Leirtak a Dunagate-ben. Ennyire rovid az emlekezetuk?
Mekkora botranyra van szukseguk?
Valaszokat varunk.
A belugy meg annyit sem tett, hogy levesse az AVH szovjet, kek egyenruhajat.
Minden utodallamban levettek.

A csehek mar 1968-ban.
A hangulat ugyanaz.
Mit akarnak ONOK szovjet titkos katonai ugynokoktol, rendoroktol es a hasonlo nemzetkozi marxista, trockista sopredektol?
Katyn-t?
Nagyon erdekelne a valasz.
Nemetorszag elso dolga az volt, hogy a rendszervaltozaskor a Kelet-Nemetorszagba bevonulo nyugatiak azonnal lefoglaltak a Stazi adatait.
A csehek a Vencel ter elfoglalasat kovetoen harmadnapnap kozoltek a Rude Kravo nevu kiadvanyban az OSSZES STB, Statni Bezpecnost ugynok nevet. Kb. 120 ezret.
Onok nemcsak 20 akarhany ev kesesben vannak, de meg alul is multak az egeszet SOKSZOROSAN.
A Fold nyiljon meg ONOK alatt, ha ezt turik.
Geonczeol Gyula
Cleveland, OHIO