ELŐJÖTT AZ ÁVÓ . RETTEGNEK A KOMMUNISTÁK.  ITT AZ IDEJE A VÉGSŐ LESZÁMOLÁSNAK.

TOVÁBB HARCOLUNK !

.
 

 
Nemzeti Hírháló     Hiszünk Magyarország feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!
   
   
     
Rendkívüli helyzet....
2006-08-17 23:55:29 tuzililiom.hu

A Kormány, ma a Nemzetbiztonsági kabinet ajánlására, operatív rendkívüli helyzetet vezetett be Magyarországon!

A titkosszolgálatok, szakszolgálatok, egyes rendészeti operatív szervek és karhatalmi erők az alábbi főbb utasításokat kapták!:

Mától bírói engedély nélkül minden telefon lehallgatható Magyarországon, bárki operatív megfigyelés alá vonható, lakása, irodája operatív módszerekkel átkutatható, bárki levelei operatív úton kiemelhetők és másolhatók, hasonlóképp az e-mail-ek,SMS-ek eltéríthetőek, duplikálhatóak.

A BRFK vezetője Gergényi Péter szabad kezet kapott bármilyen tömegmegmozdulás azonnali és erőszakos felszámolására. A REBISZ, a volt Készenléti, még korábban Forradalmi Rendőri Ezred tartalék erőt biztosít a fővárosban, és az országban.

A rendőri vezetés felhatalmazást kapott - akár fegyveres erőszak útján is - bármely kormányellenes megmozdulás azonnali elfojtására!

A titkosszolgálati ügynököket mozgosították a piacok, vásárcsarnokok, plázák, más tömeges találkozásokra alkalmas helyeken a hangulat figyelésére, kormány ellen mozgolódó baráti körök tevékenységének jelentésére!

A katonai szerveket fokozott ellenőrzés alá vonták, a közterületeket civilruhás nyomozók, nemzetbiztonsági tisztek ellenőrzik, hogy időben értesüljenek minden kormány elleni "erőszakos polgári" megmozdulásról!

A kormányépületek őrzését megerősítették, s felkészültek a polgárőrség felfegyverzésére, polgárháború kirobbantásával elfojtandó egy esetleges társadalmi engedetlenségi mozgalmat, lázadást!

Döntés született konkrét személyek, szervezetek megfigyeléséről, ellenük őrizetbevételi terveket dolgoztak ki, ha az általuk a kormány ellen aktivált lakosság fellázadna.

A döntés indoklása a Kormány ülésen kivonatosan így hangzott el!:

Számos társadalmi réteg súlyosan sérült a Kormány jelen és ezt megelőző intézkedései miatt, így különösen a közszolgálatban dolgozók, az orvosok, az ápolók, a pedagógusok, és a korábban pilóta és más maffia jellegű módszerekkel vagyonuktól megfosztott tömegek, pl. Baumag, Pilis-Inveszt, Duna profit, Globex holding, Mizó, Hajdú Bét, konzerv és bútorgyárak tulajdonosai, dolgozói, beszállítói, vizi szárnyas és baromfitenyésztők, a lakásmaffia áldozatai, és ezt a hatást növelik egyes speciális újságokban, internetes portálokon megjelenő valóságfeltárások!

Honfitársaink!

Kicsöngettek! Az a hatalom, amely népe problémái megoldása helyett csupán saját vagyonának mentésével, gyarapításával foglalkozik akkor is, amikor a nép már lázadni készül, s a titkos szolgálatok és rendőri erők bevetésével kívánja polgárait megfékezni, megérett a pusztulásra!

A jelenlegi parlamenti pártok pénzügyi választási csalással, hamis adatok közlésével, a nép félrevezetésével, megvásárolt és egymás között forgatott szavazócédulákkal kerültek hatalomra. A bűnöző maffiák szövetsége azonban megrettent az egész országban érzékelhető lázongó hangulattól és attól a ténytől, hogy reális alternatíva is van a jövőt illetően!

A hatalmat most vagy rövidesen a nép azon képviselői kezébe kell adni - valamennyi párt, beleértve a milyenket is - végleges betiltásával, akiket a nép helyben, közvetlen, többségi akarattal, valóban demokratikus úton választ meg, s a döntések jogának és a pénzeknek, a megyékben és a létrejövő régiókban kell maradniuk, és az országot a régiók szövetségének kell vezetnie, méghozzá visszahívható módon!

Szíves figyelmüket felhívjuk, hogy e helyütt nemsokkal korábban már hírt adtunk arról, hogy a biztonsági és kormányzati szervek elől rejtve, megalakult a valódi rendszerváltást levezénylő Alkotmányozó Nemzetgyűlés!

A hozzánk eljutott információk szerint az Alkotmányozó Nemzetgyűlés az alábbiakban foglalt állást a Gyurcsány kormány operatív rendkívüli helyzet elrendelésével kapcsolatban:

1. Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés határozott arról, hogy hatalomváltás során rendkívüli állapot kerül bevezetésre, és mindazon rendőri, karhatalmi, rendészeti és biztonsági erők tagjai, akik tüntető fegyvertelen polgárokat fegyverhasználattal "fékeznek meg" rögtönítélő bíróság elé kerülnek, és a parancsot közvetlen kiadó vezetőkkel együtt azonnal végrehajtandó golyó általi halálbüntetést szenvednek el!

2. Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés felszólítja a biztonsági szervek ügynökeit, kivéve a katonai és hírszerző szervek titkos munkatársait, hogy tagadják meg az együttműködést felső kapcsolatukkal, mivel jelenleg csalással hatalmat szerzett olyan állami vezetőket szolgálnak,s nem hazájukat, akik saját népük vesztére törnek! Mindazok, akik folytatják az együttműködést, a rendszerváltást követően rendőri besúgónak tekintendők, s mint ilyenek nevük, történetük azonnal nyilvánosságra kerül, annak minden hátrányával együtt!

3. Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés felszólítja Magyarország polgárait, hogy sem most, sem a jövőben a tüntetések és a rendszerváltás során lőfegyvert, robbanóanyagot ne használjanak, a rendőröket, ha nem lövik őket ne bántsák, mert az összes tolvaj, bűnöző politikust is ők fogják letartóztatni!

Honfitársaim! Mint érzékelik, ma olyan országban élünk, ahol a titkoknak nincsenek gazdáik, de jelen esetben kötelességen felüli bátorságnak minősítjük, hogy hazájuk és polgártársaik érdekében egyes fontos beosztású emberek államtitkokat sértettek annak érdekében, hogy ne gyilkolhassanak bennünket halomra.

Cum Deo pro Patria et Libertate! Istennel a Hazáért és a Szabadságért!

Dr. Kőrösi Imre, Kozenkay Jenő