ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

 

          A RÓZSADOMBI PAKTUM TOVÁBBRA IS SZENTÍRÁS A FIDESZ,KDNP,MSZP,LMP BANDÁNAK                               

 

Sent: Tuesday, December 21, 2010 10:09 AM

Subject: Orbán és Gyurcsány a Magyarok Világszövetsége ellen

 

          „Összenő, ami összetartozik” – mondhatná enyhe rosszmájúsággal bárki, aki a kormánypártok (Fidesz, KDNP) és a baloldal (MSZP, LMP) együttes fellépését a Magyarok Világszövetsége ellen megtapasztalta.

            December 20-án szavazott az Országgyűlés a Magyarok Világszövetségének 2011. évi költségvetési támogatásáról. Szávay István és Novák Előd előterjesztését, amely 474 millió forintot irányzott elő a Magyarok Világszövetsége nemzetszolgálatának támogatására, egy dühös nemmel utasította el a Fidesz, KDNP, MSZP, LMP e célra összefogott koalíciója. Alig akadt e pártok képviselői között olyan, aki szembe mert volna menni a frakciófegyelemmel: Dr. Balsai István (Fidesz), Boldog István (Fidesz) és Juhász Ferenc (MSZP), a függetlenek közül Ivády Gábor szavazott igennel. A nemmel szavazók között találjuk Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet, Kövér Lászlót és Kovács Lászlót, Wittner Máriát és Lendvai Ildikót…

            A Magyarok Világszövetsége elismerését fejezi ki a Jobbik frakciónak, amelynek valamennyi szavazó tagja igennel szavazott, valamint a támogató véleményüket a frakciójukkal szemben is vállalni merő, fent megnevezett képviselőknek.

 

MVSZ Sajtószolgálat