Magyarok génállománya

Az utóbbi két évtizedben a genetika rendkívül sokat fejlődött. Az eredmények egyre megbízhatóbbak lettek, az elvégzett vizsgálatok száma pedig nagyságrendekkel nőtt a korábbiakhoz képest. Mindez bennünket, magyarokat is érint, mert ugyan a hazai források ezen a területen is szűkösek, de a nagy nemzetközi populációgenetikai vizsgálatokba legtöbbször minket is bevontak. Ezek révén egyre több adat áll a rendelkezésünkre. Sokaknak talán meglepő, de ezek az adatok éles ellentétben állnak „hivatalos” történelmünkkel. A genetikai vizsgálatok ugyanis egyáltalán nem igazolják se „finnugor”, se „török” eredetünket. Azért nem, mert mi nem vagyunk se finnugorok, se törökök, és a genetika a finnugrizmussal és a turkológiával ellentétben valódi tudomány.

Folytatás: http://magyarsag.synthasite.com/genjeink.php

  

A modern és az új a következő: a közel-múltban felmérték az európai ember gén-állományát, amit  EU-19-nek neveztek el. Ezen az alapon vizsgálták az európai nemzetek összetételét a faj és fajta színvonalán is.  Igen megdöbbentő eredmény született. A szitok-szóként használt “jött-ment ázsiainak” tartott magyar nép a legnagyobb %-ban, -  60%-ban európai géneket hordoz!!   Ez a 60% az egyik legeurópaibb nemzetnek számító arány!

Ezt azért is érdemes hangsúlyozni, mert tudjuk, pár évvel ezelőtt, az Egyesült Európában való felvételünkkor, az egyik korábbi tag-állam ellenünk szavazott ezzel az indokkal, hogy “a magyar nem európai nép!”  Professzor  Romano Prodi, az  Európai Tanács akkori  elnöke, erre   ezt felelte: “Ha a magyar nem európai nép, akkor    Ki AZ?” Mint művelt európai, nyilván tudott a legutóbbi kutatások eredményeiről!

 

 Grover Krantz,  --egy amerikai! -- a Washington State University antropológus professzora  szerint, cca. 40-45 ezer éve él a magyar nép  a Kárpát Medencében! Itt vészeltük át a legutóbbi jégkorszakot a meleg-barlangok és a meleg-források közelében; a mából nézve primitív mezőgazdaság és háziasított állattenyésztés révén. Ugyanabban az időben, a mai Németország,  Franciaország, Anglia, Skandinávia a “permafrost” állapotában, teljesen lakatlan volt!  (A “permafrost” az, amikor több méter mélyen a  humusz és a talajvíz is megfagy.)

http://tanulas.network.hu/blog/tanulas_klub_hirei/milyen-nep-valojaban-a-magyar-honnan-szarmazunk

 

Michelangelo Naddeo itáliai kutató vallja, hogy Európa első kultúrateremtő nemzete már a neolitikumban megjelent, a Kárpát-medence őslakos népe, a magyarság volt.

http://fenet.m3.sk/plugins/p2_news/printarticle.php?p2_articleid=10127

 

Érdekes előadás, videó sorozat, ami ellentmond az eddigi tanított magyar történelmi  ismereteinknek:

pl: őseink már 7.000 éve itt éltek a Kárpát medencében, ez az őshaza; a rovásírás 22 betűjéből 18 megtalálható a latin abc-ben..

 

 DUNA TV Michelangelo Naddeo, interjú, Magyar Őshaza

http://www.youtube.com/watch?v=5y9rrzYREgA&NR=1

 Michelangelo professzor honlapja azoknak akik tudnak angolul:

http://michelangelo.cn/index.php?arguments=dynamic&idPagina=fc975aca8&preferredLang=uk

 

A MAGYAR NÉP REJTÉLYES EREDETE ÉS NYELVE

 http://www.youtube.com/watch?v=H4GMCvTF5pg&feature=related