HAZAÁRULÁS CSÚCSRA-JÁRATVA A PARLAMENTI ÁLELLENZÉK ASSZISZTÁLÁSÁVAL!

 

http://kuruc.info/r/26/51928/ 

 

A Parlament tegnapi zsidó megszállása képekben


A jövő elkezdődött, amint azt már megszokhattuk, a látszat kedvéért még mindig Magyarországnak hívott gyarmat héber urai bizonyos időközönként ellátogatnak kis hazánkba, hogy emlékeztessék az alattvalókat, kinek szolgálnak, s bölcs iránymutatásukkal szabják meg a tartomány további sorsának alakulását. Ilyenkor kormány és parlamenti ellenzék versengve csúszik hason a kenyéradó gazda előtt, hűségét és alázatosságát bizonyítva, s szorgos meaculpázások közepette lesik alázattal az új parancsokat.


Bajnai kapott egy szép menórát, amiért ilyen szófogadó fiú


Így történt most is: tegnap Elie Wiesel, a holokauszt-ipar egyik megalapítója méltóztatott Judapestre fáradni, hogy megszemlélje, hogy áll az antifasiszta küzdelem ügye (és semmiképpen sem az országfelvásárlásé, valamint a cionista cenzúra bevezetéséé vagy a Gárda felszámolásáé, természetesen). Nosza, fideszes vezénylettel knesszetté is változtatták rögvest az Országházat, bizonyítva, pillanatokba telik majd az átalakítás, ha az elszaporodó palesztinok által sanyargatott tel-avivi kormányzat hivatalosan is áthelyezné székhelyét a felvásárolt ország fővárosába, és bűnbánóan hallgatták a vezetőség szavait az osztály-, khmm, a rasszizmus elleni harc további fokozásának fölötte szükséges voltáról. Wiesel bácsi pedig, a várakozásoknak megfelelően, irányt is mutatott: börtönbe azokkal, akik uralmunk vallási-ideológiai alapjának, az ún. holokausztnak bármelyik tételét meg merik kérdőjelezni!

A zsidó.com jóvoltából képeken is megtekinthetjük a csodás eseményt - s talán a ránk váró jövőbe is betekinthetünk ezáltal.


Jönnek és dicsérnek vagy selyemzsinórt kap a bábkormányfő.
Bajnainak szerencséje van


Taps a főnöknek


Wiesel és barátai mellett még a megszeppent Bajnaiék angyaloknak tűnnek


Útmutatás: börtönbe azokkal, akik nem fogadják el a holodogmatikát!


Idézet a Zsidó.com-ról:
"Rákérdez arra, hogy miért nincsen Magyarországon holokauszt-tagadást elítélő törvény, mint például akár Franciaországban, akár Németországban. Miért nem szerepel ma Magyarországon a közoktatásban a holokauszt borzalmait bemutató tananyag?"


Kitüntetik a legsötétebb alakot, akit magukkal sikerült hozniuk


Bizony, ez folyik a "magyar" Parlamentben...


A bűnözőképű után Balog beszámol a kirótt feladatok elvégézéséről


Idézet a Zsidó.com-ról: "Oberlander Báruch rabbi beszéde után Balog Zoltán arról beszél, hogy annak ellenére, hogy eme falaknak szomorú múltja is van, valami fejlődés mégis tapasztalható, ennek kapcsán említette a 2001. évi törvényt, melyben az Országgyűlés elrendelte a Holokauszt emléknapot."


Szerre osztják az észt


Ünnepelnek a megszállók


Utána meg jól bezabálnak, mit nekik válság - hiszen ők okozták


Az utolsó eligazítások


Mi mást is tudnának ajándékba adni egymásnak...


Az asztalnál folytatódik az egyeztetés


A barátunk


A végszót a felvásárlók összekötője mondja ki


Kapcsolódó:

- A hozzá hasonlók hazug meséi leleplezőinek megbüntetését követelte a szélhámos Wiesel

- "A magát Elie Wieselnek mondó személy hamis személyazonossággal érkezik Magyarországra"

- Örül a szélhámos Wiesel látogatásának a Zsidesz, Balog az ország igazi, "nem gyűlölködő" arcát szeretné megmutatni neki

- Hazánkba pofátlankodik Elie Wiesel - a vérei által megszállva tartott Parlamentben konferenciázgatnak majd

- Egy cégéres hazudozó: Elie Wiesel

- "A világnak meg kell tudnia: Elie Wiesel szélhámos"