ujszittya2.GIF (52747 bytes)

                   ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

2011. április 7. Csütörtök

A Kommunistáktól és az utódaiktól örökölt államadosságot a magyar néppel akarják kifizettetni. Nem volt rendszerváltás, nem volt számonkérés és tombol a demokrácia ! Minden 1956-os Szabadságharcos Hős forog a sírjában és az égre kiállt NEM EZÉRT HARCOLTUNK! Fizessék ki azok, akik Magyarországot Trianonban feldarabolták és Jaltában Szovjet rabságra itélték.

 

A pofátlanság csimborasszója - Lehet adakozni az államadósság csökkentésre

 

http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/pofatlansag-csimborasszoja1.jpgMost, amikor az Otthonvédő Háború küszöbén áll az ország, amikor közeleg a Nemzet szó szerinti Apokalipszise, - most, amikor több millió ember veszítheti el otthonát, a bankár és végrehajtó hiénák, valamint az erre szakosodott lakásmaffia jóvoltából, - most, amikor gyermekek százezrei és felnőttek milliói szó szerint éheznek, - most, amikor drasztikus élelmiszer árrobbanás történik, - most, amikor a spekulánsok eladják a magyar búza stratégiai tartalékait külföldre, - s már az éhínség réme is felsejlik, - most, amikor a benzinár a történelmi 400 ft-os csúcson áll... A lakáj kormánynak mi a legfontosabb? - Fizetni az ország adósságait a nemzetközi bankárhiénáknak. Azokat a pénzeket, amelyeket már többször is visszafizetett az ország, most többszörösen is követelik tőlünk kamat gyanánt újra és újra.
Eddig a Konvergencia programot, a megszorításokat a túlzott adókat, sőt ma már az újabb Konvergencia programot és ismételt megszorításokat meg az újabb plusz adókat használták erre, - de most a cionista agyakból kipattant egy számukra ragyogónak látszó, számunkra viszont felháborító pofátlanságnak tűnő ötlet; AZ ADAKOZÁS AZ ÁLLAMADÓSSÁG CSÖKKENTÉSÉRE.
Vagyis a koldus adakozzon a disznófejű nagyúrnak, a mohó és egyre pénzéhesebb nemzetközi bankárnak.
Nem volt elég nekik, hogy az Iszapkatasztrófa kárköltségeit a MAL dúsgazdag tulajdonosai helyett a néppel fizettették meg, úgyszintén adakozás címén. Úgy látszik, hogy a magyart, a jóindulatára hivatkozván mindig át lehet verni!
http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/pofatlansag-csimborasszoja2.jpgMost tehát alapot hozott létre a kormány, az államadósság csökkentésére. És ebben különösen szomorú az, hogy ehhez egy katolikus pap is adta a nevét.
Egy győri társadalmi kezdeményezést felkarolva a kormány tegnap döntött egy államadósság-csökkentő alap életre hívása mellett. Az "Összefogás az államadósság ellen" című alapot egymillió forint induló tőkével Rédly Elemér győri katolikus plébános indította el. Úgy látszik túl sok fölösleges pénze van a plébániának. Mi csak azt kérdezzük ilyenkor, hány adag meleg ételt lehet 1 millió forintból kiosztani az éhezők között? - De nem, inkább a külföldi dúsgazdag bankároknak adják.
Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő közölte: az alapba befizethetnek azok a vállalatok és magánszemélyek is, amelyek/akik fontosnak tartják az államadósság elleni harcot, és úgy gondolják, hogy esetleges, még kidolgozandó adókedvezmény fejében hozzájárulnak ehhez.
Igen, igen ha már a magyar jóindulata is kezd elhalványulni, a rengeteg cionista trükk láttán, akkor nosza húzzunk el előttük egy gyengécske mézesmadzagot is!
A tervek szerint az alapba befizetett összeg egy részét a magánszemélyek számára az szja-ból, a cégek számára pedig a társasági adóból leírhatóvá tennék - mondotta Szíjjártó Péter.
És figyelem, most jön az egyik legnagyobb átverés, az ADÓSSÁG FIZETÉSÉNEK KÉNYSZERÉT, AZ ÚJ ALKOTMÁNYBAN IS RÖGZÍTENI AKARJA A KORMÁNY!  
Erről Szijjártó a következőféleképpen nyilatkozott:
..."A konvergenciaprogram alapjául szolgáló Széll Kálmán-terv azzal kalkulál, hogy az államadósság mértéke tavalyi 80 százalék feletti szintről 2014-re 65-70 százalékra csökkentené az államadósságot. Ám ez csak az első lépés, a kormány távlati célja, hogy az GDP - arányos adósság ötven százalékra csökkenjen - ezt az új alkotmányban is rögzítenék..."
Hogy is kezdődik majd az új Alkotmány? - "Isten áldd meg a magyart?" - És mi lesz a lényege? Az államadósság fizetésének kényszere. - Nos, ha tehát valakit még el lehet bolondítani a fideszes hazafias lózungokkal, - és nem látja a báránybőrbe bújt farkast, - az vak marad örökre.

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda