cid:image001.jpg@01CBE73E.B10710D0

 

ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

A Hungária Szabadságharcos Mozgalom a rendszerváltásnak nevezett csalás óta állandóan

hangoztatta szóban írásban és rendezvények alatt, hogy a KOMMUNIZMUS költségeit ne

akarják a magyar néppel kifizettetni. Végre valaki meghallotta űzenetünket.Éjjel nappal tiltakoznunk kell a rablók által felhalmozott adosság fizetése ellen. NEM KELL A EURO, ÉS NEM KELL AZ IMF.SEGITSÉGE SEM -. Tovább Harcolunk!    ÉBREDJETEK FEL !

 

Országos mozgalom indult:


Nem én halmoztam fel az államadósságot, nem is fizetem vissza!


Az államadósság és az adósságszolgálat megfojtotta az országot. Itt az egyszerű példa! Az 1970-89 között felvett 10 milliárd dollárból ténylegesen csak 1 milliárd jött be az országba, ezt az MNB Műhelytanulmányokban lehet olvasni. 1989-ig kifizettünk az 1 milliárd dollár bevonásért 11 milliárd kamatot. Az adósságunk mára 270 milliárd dollárra növekedett. Ebből 107 milliárd dollár kamatot már kifizettünk. Az ország 27-szeresen fizette vissza a felvett hiteleket, és ha követjük az eddigi gyakorlatot, akkor 120 - szorosan kellene visszafizetni, ami lehetetlen. Ez egyenlő a magyar nemzetgazdaság, a magyar nemzet felszámolásával.

2002-ben a szocialisták a rózsaszínű ígéretekkel (50 százalékos béremelés, 13. havi nyugdíj - amit hetenkénti mértékben négy év alatt vezettek be, és mire teljes 13. havit kaptak volna a nyugdíjasok, akkorra vége is lett) megnyerték a választásokat! Nem kellene elfelejteni, hogy ekkor a kormánytagok és államtitkárok fizetését nem 50 százalékkal, hanem 100 százalékkal emelték, ami JOGTALAN! (500 ezer forintról egymillió forintra!). Ezek a pénzek is, hasonlóan a jelenlegi egykulcsos személyi jövedelemadó miatt kieső adóbevételhez, nagyon megterhelik a költségvetést! Az egykulcsos szja miatt idén 500 milliárd, jövőre már 540 milliárd megszorítás kell! Szerényen számolva ezek a tételek évi 700 milliárd forintot jelenthetnének az alapba például!