cid:image001.jpg@01CBE73E.B10710D0

 

ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

 

“Az amerikai nagykövetség szoros figyelemmel követi az eseményeket Gyöngyöspatán és Magyarország északkeleti térségében más helyeken" - közölte a nagykövetség

 

Nem emlékszem arra, hogy ez a társaság - Hillary Clinton  és eszmetársai - segitettek volna feltérni a magyar tömegsirokat a Felvideken, vagy hogy tiltakoztak volna a Benes törvények és a máig érvényben lévő kollektiv jogfosztas kérdésében, ami a magyarokat erintő rasszista, pánszlav, tőmeggyilkos intézkedések.  

És nem hallottam arról, hogy az USA által nem támogatott 19-es békék következtében kifosztott és idegen rendszerekbe kényszeritett magyarok segitségére sietettek volna.

A cigányok integrációját különben is az hátráltatja, hogy az USA a mai napig nem tisztázta a Fekete János KGB bankár és Magyar Nemzeti Bank alelnőkeként elsikkasztott dollártizmilliárdok hollétének ügyét, márpedig az az amerikai adófizető polgárok penzéből lett átutalva és

            sok esetben a pénzek meg sem érkezetek Magyarorszagra, de a magyarok bőret nyúzzak le adósságszolgáltatas címen.

Arra külön érdekes lenne figyelmeztetni Hillary-t, hogy férje éppen tegnap Chicagban hirdette meg, hogy ezentul a bajba jutott amerikai allampolgárok szociális problémái miatt indit mozgalmat és nem külföldön. Ugyhogy a családban megbeszélhetik Hillaryval, hogy az amerikai adőfizetöktöl elszedett és adosságkent szereplő dollártizmilliárdokat ne a magyarokon keressék, mert az ott nincs és a kérdést nem lehet megoldani a cigánysag és a magyarság összeúszitásával. Sőt Hillarynak tanácsadója Kissinger is segithet, hiszen Ő benne volt a Detente idején ezekben a KGB-s pénzügyekben.

A cigányságnak is alapvető érdeke, hogy ez tisztázva legyen, mert nem a gyülölt őstelepes és őslakos magyarok vittek öket ilyen helyzetbe, hanem azok a Hillary fele ideologusok, akiknek emberei Magyarországon most faji háboru kirobbantásával foglalkozzanak, hogy ki ne derüljon, hova vittek, ki vitte el és ki fizeti és milyen lopott pénzekből a magyarellenes akciókat a magyar nép nevében felvett és az MNB-ben el nem számolt és oda be sem érkezett dollártizmilliárdokból.

Inkább ezt kutassa ki a rendörség, ha már olyan hősiesen küzd a rend védelmében.

Ezt az amerikai követségnek kell átadni peticioban egy tüntetés keretében Budapesten és a levelet széthordhatjuk az amerikai kongresszus tagjainak. Ők ugyis mindenhol a pénzeket kutatjak, hogy hova lettek a dollartizezer milliardok, mert összeomlik miatta a költségvetés.

A rómákat szivesen átengedjuk az USA-ba, elég lesz megadni nekik azt a 40 ezer vizumot, amit Horthy kért a magyarorszagi zsidók számára az USA-tól a holocaust idején, de nem kapott meg. Ezt a sikeres Kasztner könyv irója emlegeti itt az USA-ban, tehát szivesen felvetjük ezt a lehetőséget és mint amerikai magyarok támogatjuk, csak Hillarynak kell rábolintania. Vegül is a cigányok a Detente és a KGB bankárjanak és bandájának az

áldozatai, akikkel valakik az USA-ban ugy különben jól bekerestek, tehát ez nem is a mi ügyünk.

El a kezekkel Hunniatól.

 

 

Udvozlettel,

 

Geonczeol Gyula,

USA.

 

 

Amerika is figyel

"Az amerikai nagykövetség szoros figyelemmel követi az eseményeket Gyöngyöspatán és Magyarország északkeleti térségében más helyeken" - közölte a nagykövetség. Az amerikai képviselet úgy tájékoztatott: korábban olyan értesülésekhez jutottak, hogy Gyöngyöspatán néhány roma család egy szélsőjobboldali csoport rendezvénye miatt a település elhagyását tervezi a hétvégére.

A nagykövetség hangsúlyozta: Hillary Clinton amerikai külügyminiszter számára elsőrendű kérdés a toleranciaprogramok és a romaintegráció támogatása. A gyűlöletkeltés és a kisebbségi csoportok megfélemlítése elfogadhatatlan - szögezte le a budapesti amerikai diplomácia képviselet, hozzátéve, üdvözli a magyar kormány azon nyilatkozatait, hogy nem fogja tűrni a kisebbség vagy etnikai csoportok megfélemlítését.

A nagykövetséget azután kereste meg az MTI, hogy Bangó Tamás, a reggeli gyöngyöspatai kiköltöztetési akció egyik szervezője azt mondta a távirati irodának, a településre érkezett több nagykövetség munkatársa is. Olyan hír terjedt, hogy az amerikai nagykövetség képviselője, esetleg személyesen a nagykövet is a heves megyei faluba érkezett. A nagykövetség ezt cáfolta, közölte, hogy amerikai diplomaták nincsenek jelen Gyöngyöspatán. A félreértést az okozhatta, hogy a Magyar Vöröskereszt önkénteseként reggel Gyöngyöspatán járt Richard Field amerikai-magyar üzletember, aki segélycsomagokat vitt a romáknak és felügyelte a roma családok hétvégi elköltöztetését.

A romák egyébként politikai menedékjogot szeretnének kapni az USA-tól és Kanadától - közölte a Roma Sajtóközpont. "Itt nincs jövőnk, megölték minden reményünket" - mondta Farkas János, a Roma Polgárjogi Mozgalom egyik vezetője.