Extra, Külföld :: 2013-09-09. 08:11

Bebizonyosodott: a "demokrata" britek ölték meg Rudolf Hesst, nehogy szabadon kelljen engedni 93 évesen

 

Mi történt 1987. augusztus 17-én a spandaui börtönben? Legendák keringenek Rudolf Hess halála körül, de most részlegesen feloldották egy rendőrségi vizsgálat titkosságát, amely bűncselek­ményre utal: két brit ügynök fojtotta meg Adolf ­Hitler néhai helyettesét.  Így akadályozták meg, hogy számukra kínos háborús titkokról ránthassa le a leplet szabadulása után.

https://kuruc.info/j/480/egyeb/hesshitler.jpg Zoom
Hess Hitlerrel - aláírását viselik többek között a nürnbergi faji törvények, s egyebek mellett ő találta ki a Heil Hitler! köszöntést és a Führer elnevezést

Mint ismeretes, a nemzetiszocialista vezető 1941 májusában – a sikertelen próbálkozás után azt állították, hogy a Führer tudta és engedélye nélkül – átrepült Nagy-Britanniába, hogy tárgyaljon az angolokkal a békekötésről, ám gépével lezuhant, ők pedig tárgyalás helyett inkább lecsukták.

1987 áprilisában Mihail Gorbacsov környezetéből kiszivárgott, hogy a Szovjetunió vezetője nem fogja elutasítani Hess következő kegyelmi kérvényét. Rudolf Hesst 1946. október 1-jén ítélték életfogytiglanira, és a 600 cellás fegyintézetnek 1966-tól ő volt az egyetlen lakója, amerikai, brit, francia és szovjet katonák havi váltásban vigyáztak rá.

https://kuruc.info/j/480/egyeb/spandau.jpg Zoom
A nyugat-berlini Spandau börtön, ahol Hesst "megöngyilkolta" a demokrácia

A hivatalos mese szerint 1987 augusztusában az amerikai An­thony Jordan a börtönudvar házikójába kísérte a séta közben kimerült Hesst, később ott talált rá holtan. Az ablak fogantyújára volt erősítve a lámpa drótja, amelynek hurkos vége Hess nyaka köré volt tekerve. James Cameron brit patológus vizsgálta meg először a holttestet, és "megállapította", öngyilkosság történt. A holttest kiadása után Hess fia, Wolf Rüdiger megbízta dr. Wolfgang Spannt az alapos vizsgálattal, és az orvos szerint megfojtás okozta az idős harcos halálát.

 

https://kuruc.info/j/480/egyeb/hessabortonben2.jpg Zoom
46 esztendőt töltött börtönben - bűne: békét akart

Howard Jones, a Scotland Yard akkori főnyomozója vizsgálatot indított, és a börtön korábbi orvosát, Hugh Thomast is felkereste, aki (legalábbis a naiv széplelkek számára) meglepő dolgot állított. Az amerikai sebész nevén nevezte a két brit ügynököt, akik amerikai katonai egyenruhában érkeztek a börtönbe, és Hesst megfojtották, az öngyilkosságot pedig megrendezték.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/hessholtan.jpg
A demokrácia sajtójának ujjongása

Az 1989-ben befejeződött Scotland Yard-vizsgálatot titkosítani kellett, de az információs szabadságáról szóló törvény értelmében most részlegesen feloldották. A nevek ismeretlenek maradnak, de egy titokra legalább fény derült.

(The Daily Mail - The Independent - Blikk korrigálva)

Kapcsolódó: A hulláknak sem kegyelmeznek a zsidók: kiásták Rudolf Hess maradványait

 

 

 

A hulláknak sem kegyelmeznek a zsidók: kiásták Rudolf Hess maradványait

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/rudolfhess.jpg
24 évet pihenhetett a szülőföldben

Éveken keresztül német és más nemzetiségű hazafiak zarándokhelye volt Rudolf Hess sírhelye Wunsiedelben - ezt pedig nem tűrhette a bosszú népe, ezért a sírhelyet egykor bérbeadó egyházközség zsidó parancsra úgy döntött: felszámolja Hitler egykori helyettesének sírját.

 

Így a Süddeutsche Zeitung híradása szerint a sírt szerda hajnalban felnyitották, és a maradványokat – a degenerált leszármazottak egyetértésével – exhumálták. Következő lépésként a holttestet elégetik, és a nyílt tengeren szórják szét a hamvakat.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/hesssirhelye0.jpg
Zsidójárás előtt...


Hess végrendeletében azt kérte, hogy Wunsiedelben temessék el, ott, ahol szülei nyugszanak, és ahol családi nyaralójuk állt. A helyi evangélikus egyházközség először beleegyezett Hess kérésébe, most mégis úgy döntött: nem hosszabbítja meg a lejáró bérleti szerződést.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/hesssirhelye2.jpg
...
és után

Az egyik Hess-unoka először perelni akart, de később a rokonok mégis beleegyeztek, hogy megszüntetik a sírhelyet. Az évente megrendezett Rudolf Hess-emlékmenetet az elmúlt években már betiltották, illetve a németek számára tiltott volt (!) Rudolf Hess nevének kiejtése a tüntetéseken.

https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/hesssirhelye1.jpg
(ATV korrigálva, kép: AP)