ujszittya2.GIF (52747 bytes)

               ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

                                                         

      Hogy lehet Magyarország  ilyen 2011-ben?

                                                               

Hogy lehet az, hogy 56-ban a Szoviet megszállás és AVO-s terror ellenére hat nap alatt felszámoltuk a kommunista diktatutrát és a hetedik napon pihentunk, de  most husz évvel a megszállok kivonulása után a kommunista rendszer jogrendszere, alkotmánya, a  Rózsadombi paktumban lefektetett program szerint a nép beleeggyezésével  továbbra  is     uralkodik  a Nemzet felett

Tudjuk, 1956-ban tizenegy évvel   a második világháború kemény harcai után Magyarországon volt egy ifijuság, aki a Hungarista szellemben  nevelkedett ,aki  látta a véres küzdelmeket a bolsevizmus ellen , aki  tiz eves korában ott ült a radio  mellett és két kézzel  verte az asztalt amikor azt hallotta, hogy Hunyadi páncélosok  harmadszor foglalták vissza Székesfehérvárt az  oroszoktól, mint jómagam, akinek még az is megadatott, hogy a háború utolsó hónapjaiban  abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy  Apám szülőháza elött Jákon  kezett   foghattam Szálasi Ferenc  Nemzetvezetővel.

 

Apám  részt vett  Erdély, Felvidék ,Délvidék  visszafoglalásában és 2 két évig az Orosz fronton .Utána  Molnár Lajos Magyar Királyi százados  Honvédelmi  misztériumban a Várban a távirászközpont vezetője lett. Sohasem felejtem el a halvány zöld tabori levelezőlapokat a  kis  Magyar zászlóval  amiket a frontról kaptam és rajta az írással . ITT VIGYÁZ RÁD ÉDESAPÁD !

 

Hogy lehet az ,hogy  a Kádár diktatura ennyire kimosta a magyar nép agyát, hogy megtagadja multját, tőbb ezer eves történelmét, jogrendszerét, elszakitott  területeinknek magyarságát ,és a Nemzeti emigráciot, amikor nem volt olyan magyar család, ahol valaki ne esett volna áldozatul a bolsevizmus elleni küzdelemben.

 

Hogy lehet az ,hogy  a nép  állandóan a kommunista MSZP-re szavazott és most ujra az SZDSZ-böl indult FIDESZ-t  tette a Nemzet  élére, nem a JOBBIK-ot?  Már elegünk van azokból, akik mindig kimagyarázzák, hogy mindez miért történik. Aki egyszer kommunista az az ördög atyától származik, azt nem lehet fehérre mosni, még ha áldozatul esett is a harcban.

 

Hogy lehet az, hogy több mint  husz évvel a Kádár diktatura összeomlása után  az uralmon lévő  FIDESZ  párt titkositani fogja  a kommunista ügynökök listáját, amelyet minden más országban már nyilvánosságra hoztak. Nálunk a kommunisták  haszonélvezete már a haláluk után is biztositva van, beleértve az AVO-sokat. Ennek véget kell vetni.

 

Budaházy börtönben van, de a  kommunista jogrendszer  Őt ott fogja tartani, amig nem jön egy ujabb szabadságharc, amely számon kéri ettől  a tőmeggyilkos bandától , hogy  ebből  elég.

 

1946-ban a Nemzeti Magyar Kormányt  a népbírosági  itéletek alapján kivégezték. De ma nincs egy  Nemzeti Számonkérő Szék amely felelőségre vonná  a kommunista országrombolokat. A Mai kormány illegális. Mindszenty Hercegprimás nem irta  alá a köztársasági államformát és Ő volt az egyetlen  jogosult, mivel nem volt király és Nádor

.

Hogy lehet az, hogy Gyurcsány Ferencet , Lendvai  Ildikot  nem lehet  felelösségre vonni  a 2006-os AVO-os terrorizmus ellen .  56-ban ezek már  lógtak volna  a fán. De a mai magyarországon csak a nemzetiek vannak büntetve.

 

Hogy lehet az , hogy Magyarország tele van jobboldali ,sőt Hungarista érzelmú szervezetekkel  is, de ninc s egy program amely,  ezt a Potempkin kormányt a pokol fenekére juttatná .

 

Sajnálom, de ki kell mondanom ezt a fehérre meszelt kommunista_bandát  csak  egy ujjabb 3 napos  56 fogja a történelem sulyesztőjébe terelni.

 

TOVÁBB HARCOLUNK

Molnar lajos HSZM Elnök