cid:image001.jpg@01CBE73E.B10710D0

 

ONLINE HÍRSZOLGÁLAT www.szittya.com/hirek.htm

 

                                                                                Nemzeti egység! ?

 

Az úgynevezett „rendszerváltás” után,  az 1990-es évekkel kezdődően folyamatosan napirenden volt a nemzeti erők egységének a megteremtése. Ez sajnos az elmúlt két évtizedben csak álom volt a nemzeti elkötelezett emberek előtt. Ez még a nemzetinek mondott Antall és az első Orbán kormányoknak sem sikerült.

 

És láss csodát! A második „forradalmi” Orbán Kormánynak sikerült a Parlamentben megteremteni és a  83%-os tökéletes együttműködést megszervezni, a „szélsőséges” Jobbik és a kiszolgáltatott főleg öreg embereket a „megélhetési bűnözőktől” megvédeni szándékozó, különböző önkéntes védő csoportok ellen.

 

A FIDESZ az MSZP, a KDNP és a LMP  frakcióvezetői, szónokai egymást túllicitálva egységesen szidalmazták és marasztalták el azokat, akik a veszélyeztetett és szerény vagyonukat féltő emberek kérésére, önként, szabad idejüket feláldozva ingyen és fegyver nélkül próbálták elejét venni a fosztogatásoknak, rablásoknak, súlyos testi sértéseknek, nem egyszer gyilkosságoknak.

 

Emellett az impozáns és lenyűgöző egységes fellépés mellett a Jobbik szánalmas, 17%-os kisebbségben próbálta menteni az igazságot, de szava alig volt hallható a kormánypárti és baloldali médiák tengerében.

 

Biztosan vannak olyanok, akik örülnek ennek a csodálatos egységnek a létrejöttén, mely egyértelműen a következetes, - ha úgy tetszik szélsőséges nemzeti erők ellen irányul. –

Vajon kik azok, akik a megélhetési bűnözőket tüntetik fel szánalomra méltó, megfélemlített kisebbségnek a fajgyűlölő, rasszista, nem egyszer náci, fasiszta, egyenruhában masírozó megfélemlítőkkel szemben.

 

Így születhetett meg az a szánalmas, szinte nevetséges törvényjavaslat, az „egyenruhás bűnözésről”  amit soron kívül szándékoznak elfogadtatni. Mitől fél ennyire a forradalmi kormány?  Mi lehet az ami egy táborba tereli a kormányzó nemzeti és az ellenzéki kommunista és liberális erőket?

 

Mi lesz, ha minden valóban nemzeti elkötelezettségű ember egységesen,fehér ingben fog felvonulni? Akkor fehér ingesek is bűnözők lesznek?

 

                                              Egy öreg 56-os