SZITTYA HÍRSZOLGÁLAT:  Belovai István, - A Románok büszkék magukra.
 
Tisztelt Szerkesztőség,
Ha van rá lehetőség, kérem tegyétek közzé levelemet.
Üdv. István
 
 
A Románok Büszkék Magukra!
 
“A románok büszkék magukra Románia ugyan csak az idei prágai NATO-csúcson kapott meghívást a szervezetbe, de nagyon büszke arra, hogy egységei taníthajták a magyar katonákat. A román katonák afganisztáni tapasztalatainak megismerésére Juhász Ferenc magyar honvédelmi miniszter kért lehetőséget Ioan Mircea Pascu védelmi minisztertől kettejük októberben tartott határmenti találkozóján. A hírt a román sajtó úgy kommentálta, hogy a magyar katonák "leckét vesznek" az Afganisztánban lévő románoktól. “ Ez a hír a magyar újságokban.
Kedves Barátaim,
Ismeretes, hogy Trianon azért is jöhetett létre, mert az akkori aláíró magyar főurak úgy viselkedtek minta egy vesztes kártyapartin lettek volna és az “úr az úr!”, szemrebbenés nélkül elfogadta az ellenfél terítését, holott végig észre kellett volna venniük, hogy folyamatosan ment ellenük a csalás, az összeesküvés, de úri gőgből “nem látták”. A románok kurvákkal és nagy pezsgős dáridókkal szédítették a franciákat, akik meg is hálálták nekik, erőteljesen követelték a háborúért nem felelős Magyarország körülmetélését.
A románok büszkék lehettek önmagukra életrevalóságukért, a magyar főurak meg szégyelljék magukat bénaságukért.
Aztán, itt vagyunk napjainkban, 2002. december elsején..
Ez a mostani kommunista –liberális-ügynökkormány, szégyenteljes módon, először úgy tervezte az amerikai erőket támogató műveletbe alkalmazni a magyar kontingenst, hogy majd a németeknek fogja az elhelyezési körletét védeni. Tehát őrkutyáknak tervezték alkalmazni őket.
Változik a helyzet, mert most meg a már ott levő románokhoz küldtek ki két tisztet, gondolom az egyik azért százados az ezredes mellett, mert a százados tud angolul, hogy ott “leckét vegyenek”. Én magam is úgy értékelem, ez leckevétel.
A románok, nem NATO- tagok, már ott vannak az amerikai erőket támogatni, harci bevetéseken vesznek részt. (Emlékezz a románok dárídóztatták a franciákat). Magyarok , NATO-tagok, sehol. Ja, dehogynem, leckevételen. Napjainkban megint nincs egy “magyar főúr” , aki látná, hogy mi is folyik valójában.
Hát, mondja már meg nekem valaki, aki ott él mindennap Magyarországon, senki sem veszi észre, hogy a magyar nemzet tekintélye (amely tekintélyt a hazátlan bitang kommunista rendszer már a sárgaföldig letiport) ISMÉT ZUHAN ?!
A FIDESZ, mint szervezet, mint parlamenti ellenzék, hát nem látja, hogy itt a magyar nemzet folyamatos megszégyenítése folyik?!
Mi a bánattól nem lát már megint????
Így megy ez, kis lépésenként, megalázásunk ellen senki nem emeli fel a szavát.
Ez a Juhász honvédelmi miniszter a volt miniszterelnököt gyalázza, az országot antiszemitának nevezi, Nastase meg Funar éppen ma december elsején tombol Kolozsváron, hogy annak idején elődeik megszerezték Erdélyt, a mi elődeink meg lemondtak róla. A románok meg a szemünkbe vágják, hogy ők tanítanak minket Afganisztánban. Újságjaikban ezt megírják, a székelyek meg szemlesütve veszik tudomásul az újabb árulást ellenük. Ők tanítanak minket?! Aztán majd eljön az idő, amikor ott Afganisztánban, a román zászlóaljnak a körletét a magyar katonák fogják tisztítani és a WC szemlén a román tiszt utasítja a magyar tisztet, hogy tisztítsák ki rendesen a klozetot.
Rettenetes szégyen érzetem van, ilyen megalázásban látnom Magyarországot, úgy érzem magam mintha arcon csaptak volna. Szinte fizikai fájdalmat érzek a tehetetlenségtől, a szégyentől.
Én innét az USA-ból tenni csak annyit tudok, hogy ezt a levelet megírom.
Ismertek, amikor a szégyen már nagy volt, akkor tettem a megszállók ellen, mert tennem kellett.
Most meg senki sem tesz semmit, a szavát sem emeli fel nemezetünk további megalázása ellen.
Így hullunk szét lassan, a semmibe, idegenek szolgái lesznek utódaink.
Mély fájdalommal,
Belovai István