TÖRTÉNELEM HAMISÍTÁS !
Sáfár István
 
Az érdekessége a dolognak, hogy a catalaumi csata pl. egy az egyben kitalált egyházi mese. Ezenkívül a niceai zsinat jegyzőkönyvei hamisak. Mellékesen érdekel az egyház történelem is. Pl. nincs meg István szentté avatási jegyzőkönyve.
Tudok erről is írni eleget. Pl.:
A két niceai zsinat / 325.és 327.évi / jegyzőkönyveinek" eredeti" példányai nem tartalmazzák a következőket : A szűztől való születést , Pontius -Pilátus alatt keresztre feszítést és a zsidóság tórájának / a mai Ószövetségnek az elfogadását ,vagyis kanonizációját .Ezek a hittételek mind később lettek rájegyezve az" eredeti" jegyzőkönyvekre . ( Az eredetiek valójában nem léteznek mert csak" másolatok" léteznek.)

Érdekessége a dolognak, hogy amellett, hogy nagyon sok kérdést felvet ekkor még nem dőlt el, hogy hun vagy zsidó irányítású lesz az egyház. Vagyis egyszerűen kérdéses egész sor más dolog is.  Csak Attila halála után dőlt el. Ez is azt jelzi, hogy nagyon sok egyházi "dokumentum" egész egyszerűen hamisítvány.

Még valami. Nagyon sok történész híve ennek a dolognak. A közvetlen családtagjaimból kettő is. Tőlük kaptam meg a teljes előadás anyagát videon. Valójában csak az a kérdés, hogy mikor tudjuk meg a teljes valóságot, mert az egésznek a kiváltója a magyarság volt. Gondoljátok el, hogy idejött már vagy nyolcadszor a magyarság- csak pl. a ló állományt figyelembe véve- háromszoros mennyiségű lóállománnyal mint egész Európának- és fejlettebbek voltak mint a nyugat- európaiak kivéve a görögöket- olyan katonai erővel amely akkoriban nem létezett. Mi tanítottuk nyugatot és nem ők minket. Gondold el-  a XIII. században már létezett Magyarországon a vízöblítéses WC amikor még nyugaton a kastélyok és várakban még közönséges latrina sem létezett. Mindenki ott végezte a dolgát ahol rájött. Még később is fetrengtek a mocsokban mikor itt fürdőkultúra létezett. Ugyanakkor pedig az egész írott történelem során mindig az volt a folyamatos célja Nyugatnak, hogy megszerezni a Kárpát- medencét.