SZITTYA HÍRSZOLGÁLAT: Demokráciával álcázott kommunista diktatura.
 
 

Választási csalás-dömping
2006. április 13. 09:52  HunHír.Hu

Az ország 176 választókerületének egyikében sem egyezik a kiosztott szavazólapok száma az urnába kerültekkel. A hivatalos jegyzőkönyvek tanúsága szerint összesen 2500 szavazólap tűnt el.

A Fővárosi Választási Bizottság, ha a jogsértések száma és tartalmi súlya oly mértékben érinti a választások eredményét, megsemmisítheti a budapesti listás eredményeket és új választásokat írhat ki.

A bizottság mai ülésének napirendjén 15 beadvány szerepelt. Lakcímkártya nélküli szavazásról, átcsoportosított szavazólapokról. Ilyet több helyen találtak : például a 46-os szavazókörben a 41-es szavazókörét. De előfordult olyan is, hogy a jegyzőkönyvet egy másik körzet pecsétjével bélyegezték le. Egy másik beadványban azt írják, hogy az eredeti jegyzőkönyv eltért a másolattól: ez már közokirat-hamisításnak számít.

Budapest 16-os számú választókerületében a szavazatok összesítése után meglepő eredmény született. 30 szavazólappal több volt az urnában, mint ahány választópolgár voksolt. A beadvány szerint a láncszavazás gyanúja is felmerült a körzetben. A szavazólapokon szereplő pecsétek átvizsgálásával egyértelműen kizárható lett volna a választási csalás.

Fogarasi József, elnök, Országos Választási Bizottság:
"Ha nincsenek meg hozzá a kellő bizonyítékok, akkor nem abból a feltételezésből kellene kiindulni, hogy esetleg felmerült a láncszavazás, hanem én fordítva a másik oldalra helyezném a hangsúlyt. Ha ez nincs bizonyítva, és a szavazatszámláló bizottságok sem jelezték, és tételezzük fel, hogy minden ember jogkövető állampolgár, akkor egyértelmű, hogy nem került sor láncszavazásra."

(Forrás: hírTv)

Megjegyzés :
Fogarasi elvtárs a feje tetején áll és kifordítja az igazságot, fütyül az okirathamisításokra, csalásokra. A jognak semmi köze a feltételezéseihez, a csalásokról a tények beszélnek, és ezt nem hajlandó tudomásulvenni.

************************************************
Az OVB minden választókerületben törvényt sértett

A törvény 40. § (3) bekezdése értelmében az állandó lakóhelyétől a szavazás napján távol levő választó igazolással csak "a területi választókerület jelöltjeire szavazhat."
Fenti törvény alapján az OVB mindenhol megszegte a törvényt, de ugyanúgy törvénysértő módon jártak el azon szavazókörzetekben, ahol -az illetékes- nem közölte a szavazatszámlálókkal, hogy mely személy az, akinek nem szabad egyéni jelöltet állító szavazólapot kiadni !
Az OVB fenti törvényt mindenhol megszegte !
(Ez a mulasztás 47 605 átjelentkező szavazót érint, de ezen szavazók okozta "galiba" miatt kerülhet minden párttól levonásra 1-1 szavazat is. Az 5 párt esetében akár 238.025 szavazatot is jelenthet.)


A szavazásról szóló törvény megismerhető az alanti NJA beadványából
:

N E M Z E T I  J O G V É D Ő  A L A P Í T V Á N Y
Tisztelt Országos Választási Bizottság!
Budapest, 2006. április 6.
Tárgy: kettős-többes szavazás és törvénytelen átszavazás megakadályozása
A napokban egyre több olyan információ terjed "szájról szájra", hogy több száz választópolgár kérte ki az igazolását, hogy Budapest meghatározott választókerületeiben, így például az I. és a II. kerületben adja le szavazatát. Hasonlóan várható "nép- illetve választópolgár illegális-legális vándorlása" vidéken is. Egyik választókerületből a másikba. Törvény szerint - az 1997.évi C. törvény (Ve.) szerint - elvileg ezt minden választópolgár nyugodtan megteheti.
Valóban nyugodtan és törvényesen lehet tömegesen igazolást kérni és az állandó lakóhely helyett egy tetszőlegesen kiválasztott ideiglenes tartózkodási helyen szavazni? Lényegében illetéktelenül befolyásolni az állandó lakosok akaratát?

Tisztelt Országos Választási Bizottság!
Tisztelettel kérdezzük Önöket, - akik már a 2002 évi választásokat követően ismételten veszélyként felvetődő "láncszavazás" megakadályozására megpróbáltak kísérletet tenni - milyen eszközökkel próbálják megakadályozni: - a tömeges népvándorlást - igazolás kikérése mellett, valamint - az igazolással való visszaéléseket, pontosabban a kétszer, többször szavazást?
Úgy gondoljuk, és velünk együtt a magyar választópolgárok ezrei vélik, hogy az igazolással irányítottan átirányított választópolgárok tartózkodási helyen történő szavazása minimum a választások tisztaságát sérti és veszélyezteti.
Nézzük mit mond a Büntető Törvénykönyv !
... (teljes levél tartalmát kérésre megküldjük)

_____________________________________________
Hiszünk Magyarország Feltámadásában!
A Magyar Föld nem eladó!

feliratkozas@nemzetihirhalo.hu
naponta egyszer: digest@nemzetihirhalo.hu
hírküldés: hir@nemzetihirhalo.hu
vélemény: szerintem@nemzetihirhalo.hu
Hozzászólások: www.nemzetihirhalo.hu/szerintem.php
Támogatások: www.nemzetihirhalo.hu/tamogat.php
Levelezőlistánk: nemzetihirhalo-subscribe@yahoogroups.com
Hírvonal: 06(36) 1/ 222 0343
Közvetlen olvasó: 19828, továbbítva: ~9900,
Kelt: 2006.04.13, 16:00:22